top of page
shutterstock-552591889.jpg

NIEUWBOUW MET EUROMAC2

light-2-.jpg

Uw eigen droomwoning… 

Reno-Bo & Co maakt er graag werk van en zorgt voor een totaalplaatje in elk nieuwbouwproject. Hiervoor gaan we enkel in zee met experten die dezelfde visie voor ogen hebben en kunnen inspelen op de laatste nieuwe innovaties in de bouwwereld. Wij zijn uw enige aanspreekpunt gedurende de volledige nieuwbouw.

nieuwbouw4.jpg
Reno-bo logo

Energiezuinig bouwen met Reno-Bo & Co

Energie-efficiëntie is niet meer weg te denken in de hedendaagse nieuwbouwprojecten. Van weldoordachte isolatie tot energiezuinige ramen: we zorgen ervoor dat uw woning klaar is voor de toekomst. 

light-2-.jpg

Wat is Euromac2?

Een energiezuinige woning of woninguitbreiding bouwen doen we met Euromac2: een hoogwaardig ruwbouwsysteem, waarbij we lichtgewicht polystyreenblokken vullen met beton. De structuur maakt het mogelijk om de muur te isoleren om uitstekende thermische prestaties in de volledige woning te garanderen. Dit systeem past bij elke architectuur, constructie en afwerking, volgens de laatste normen.

Enkele voorbeelden van onze deelrenovaties

  • Meteen een isolerende ruwbouw 

  • Lichtgewicht, dus eenvoudig te stapelen, ook zonder mortel of lijm

  • Geen koudebruggen en condensatievorming

  • Uitstekende akoestische isolatie

  • Voor BEN-woningen of energieneutraal bouwen

  • Heel wat mogelijkheden in buiten- en binnenafwerkingen

Contacteer ons

Op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partner voor uw nieuwbouwproject, met oog voor de toekomst? Contacteer Reno-Bo & Co en vraag ons naar een gratis offerte!

bottom of page